Jersey

Nu är jag hemma! Men det vill jag inte, jag vill tillbaka till Jersey! :'( Att lämna Jersey och alla vänner igår var jättesvårt! Jag har nog aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då. Bajs, vill tillbaka!!! Jag orkar tyvär inte berätta allt och så nu, men någon dag ska jag ta och berätta dag för dag och ladda upp massa bilder, när jag orkar. Jag har nämligen inte orkat skriva där nere för jag hatar att skriva på datorer som inte har å, ä och ö.
Men resan har varit helt underbar och är en av de bästa sakerna som hänt i mitt liv! Jag skulle vilja vara där nere lite till, eller mycket till. Allt var så bra och jag saknar det redan och jag saknar allt folk :'( <3

Men nu ska jag ta och träffa lite gamla vänner, som jag har saknat så in i bomben mycket!

Min födelsedag

Igår fyllde jag år, och det var jättekul. Dagen började med frukost på sängen och presenter. Sen var det tårtbakning som skulle göras. Både smörgåstårtor, jordgubbstårtor och mandeltårtor.
Och sen blev det släktkalas blandat med vänner, och jag hade jättekul. En av mina bästa födelsedagar i mitt liv. Vi hade så kul och jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge.
Så nu är jag 17, ett år kvar tills jag blir 18 :)

Jag håller på att packa nu, tills i morn, för då åker jag och Maja. Vi ska vara på flygplatsen klockan halv fem på morgonen i morn, och då måste jag typ upp tre. Fatta vad jobbigt, så jag måste packa färdigt och allt idag så jag bara kan ta väskan imorn när vi ska gå.

Här kommer lite bilder från igår <3



Jag och Lovisa <3



Lite av tårtorna



Lovisa, Maja, Åsa, Mika, Stephanie
                 


  

Stephanie, Lovisa och jag gillar att hoppa studsmatta
               



PUSS, och tack för en underbar dag <3

RSS 2.0