Ny blogg

Nu har jag tröttnat på den här bloggen, har skaffat en ny: enlitenlotta.blogg.se
Titta gärna där i stället :)

Hejdå

Slut på intensivveckan

Hela förra veckan var en intensiv vecka. Nu är det slut och det är tråkigt, Alltså det är slut att det är tråkigt, men själva veckan var rolig! Fast så mycket man var tvungen att göra; repa repliker, olika låtar, öva texter, öva på scenen, handla rekvesita, bygga fågelbo, måla jätteägg och andra saker.
Jag har panik inför veckan som kommer. Engelska nationella, Historiaprov och två inlämningar. Vet inte hur jag kommer orka. Men men, sånt är livet.

Jag var och såg Lars Eriksson igår i Nordstan, eller inte bara såg honom, kramade honom också. Han är så grym, han är inte någon idol-idol, han är sin egen idol. Så fin musik gör han också. Lars är bra!!!

Hejdå

When a stranger calls

Gårdagen var sjukt mysig. Vi var 8 personer hemma hos Stephanie, åt jättegod thaimat och hade jättemysigt! 
Idag har jag läst engelskabok hela dagen, och måste läsa ännu längre imorn. 
Nu kollar jag på film med Maja, "When a stranger calls" heter den och är en skräckfilm. Jag såg den med Mika en gång, men kom inte ihåg allt så det är kul att se den igen. Jag är sur på Ica Toppen, för när jag och Maja skulle köpa godis så var det stängt. Då blev vi ledsna för vi var godissugna. Men vi hittade lite glass i frysen och det var gott! 
Nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

<3

Och ville bara säga att jag saknar Mika och snart syns hon på filmdukarna och jag längtar så mycket!

RSS 2.0