Dagens

DAGENS VILL HA: Sömn
DAGENS KLÄDSEL: Först: Cheap Monday- jeans, blommigt linne från H&M och brun kofta. Sen: Mjukiskläder
DAGENS SMINK: Inget
DAGENS FRISYR: Rufs
DAGENS LÅT: Hallelujah
DAGENS PLANER: Dagens vet jag väl inte riktigt, men nattens planer är att sova
DAGENS SAKNAD: Jersey, som alltid
DAGENS DUMMASTE: Hm
DAGENS BRA: Pluggade lite
DAGENS LYCKADE: Vet inte
DAGENS MISSLYCKADE: Glömde baka
DAGENS DROG: Müsli
DAGENS KÖP: Ananas split
DAGENS GODIS: Chokladbitar på morgonen
DAGENS HUMÖR: Trött och tråkig
DAGENS ORD: Jag vet inte
tagen av http://maajis.blogg.se


Förlåt om jag är kortsvarig och tråkig, men ag är trött och ska sova nu :P

Godnatt <3

Masjävlar

Masjävlar gick på tv igår, men jag missade det. Såg på den idag istället. Den var jättebra tycker jag. Sån mysig och härlig film.
Jag vet att det blev ett kort inlägg men jag orkar inte skriva mer.

Längtan

Jag längtar tills på Fredag, alltså om en vecka. För då kommer Carro, Kajsa och Helena ner till oss i Göteborg! Åh vad kul! Saknar dom jättemycket.

Jag är trött, orkar inte sova. Vill sova men orkar inte, eller jag orkar men jag vill inte. Eller äh, det är svårt att förklara haha.
Jag vill äta något gott, men jag har inget gott. Då får jag sova, så kan jag äta något gott i morgon bitti.

Idag kollade jag på massa filmer från när jag, Maja och folk i släkten var mindre och en tanke kom in til mitt huvud som sa, det där var ju igår. Mina 17 år som jag har levt har gått så himla fort. På ett sätt är det helt underbart att det har gått så fort, och jag har haft en underbar tid. Visste har jag haft det dåligt ibland, men jag har alltid någon vän, familj, släkt som ställer upp för mig. Och vi har det alltid så roligt, nästan.
Jag älskar släktkalas, det är så roligt. Jag tycker verkligen det.

Slutpratat för mig, jag orkar inte. Jag är trött. Jag ska sova. Hejdå Godnatt, Sov sött, Dröm om småkryp du mött.

Lovisa

Idag träffade jag äntligen namnsdagsbarnet Lovisa :) Det var så mysigt! Först gick vi till Slottsskogen, satt där en lång stund, åt godis och pratade, sen gick vi hem och åt mat. Det är alltid så roligt med Lovisa, och hon är så rolig själv.

Längtar tills jag, Lovisa och Stephanie ska åka till Spanien.

Åh, idag fick jag veta att Carro, Kajsa och Helena har bokat biljetter ner till Göteborg! Blev så glad, å så jag längtar.
Det är bara över en helg men ändå, det kommer gå så fort, men det kommer kännas länge! Så måste vi visa runt dom i hela Göteborg. <3

Aah, i morn ska vi springa 5 km på idrotten, jag orkar verkligen inte. Gud vad jobbigt! Jag kommer att vara röd som en gris som inte kommer komma bort på typ en timme!

Jaja, nu ska jag stäad mitt rum, vilket jag gjorde igår, men så fort jag lägger någonting på golvet, kommer det dit bara fler och fler saker.




Lovisa och jag <3







Så vacker


Saknar

Jag sitter här och saknar. Saknar allt. Saknar att vara liten, att bara ta dagen som den kommer och vara lycklig varje stund. Att kunna springa omkring och leka.
Sen saknar jag grundskolan lite, fast mest skönt att jag inte existerar där längre. Vissa saker var bra, andra inte. Jag saknar kompisarna från högstadiet. När vi 6 alltid var tillsammans, hittade på alla saker tillsammans och allting. Nu känns det som om man har glidit ifrån varandra. Men vissa finns fortfarande kvar.
Jag saknar England i nian. Underbar tid! Så saknar jag Jersey såklart. Det var ungefär en månad sen vi kom hem, men det känns jättenyss.

Jag saknar Lovisa, vi har inte setts på 2 veckor typ. Men i monr ska jag träffa henne <3
Jag saknar Ella. Saknar att det var hon och jag, att vi kunde prata om allt, och visste allt om varandra.
Nu pratar jag knappt med henne längre :( Saknar det.

Jag saknar och jag kommer alltid att sakna något och allt. Men det är underbara saker som jag alltid kommer att minnas. Jag saknar de bra stunderna i mitt liv, men det kommer att komma mer (hoppas jag) haha. Det kommer alltid finnas saker att sakna och jag gillar att sakna.

Nu ska jag sova, eller näe kanske inte. Jag får se vad jag gör.

Längta, älskar jag också att göra. Det jag längtar till nu är första helgen i September då Carro, Kajsa och Helena kommer till Göteborg, förmodligen! <3 LÄNGTAR IHJÄL MIG!

24/8-08

Datumet säger mig egentligen inte så mycket. Bara att det var ett år sedan min klass var på läger på Bockaberg och hade jätteroligt. Det var så nyss, men samtidigt så längesen. Datumet säger mig också att sommaren snart är slut, men även om höstmånaderna börjar tycker jag att det fortfarande kan vara sommar. Idag har det varit 22 grader i skuggan och jättevarmt i solen! Önskar att det kunde hålla ett tag till.
Jag började jobba idag. Äntligen säger jag, bara för att jag behöver pengar. Och så var min pappa jättesnäll idag och köpte en miniräknare till mig för 700 kr. Jag behöver nämligen en sådan för jag läser matte C. Jag vet inte varöfr jag behöver just den, men eftersom min lärare säger det kan det nog vara bra att ha en.
Matte C. Hur ska jag orka? Eller det kanske inte är någonting jämfört med att läsa matte A och B samtidigt. Känns ganska skönt att bara behöva läsa en kurs nu.
Snart kommer mina kusiner hit. Jag, Maja och Elise ska laga någon god middag, kanske Thai-mat. Det ska bli mysigt.

Igår hade jag en jättemysig dag. Det började med att Lovisa S kom hit. Maja och Lovisa bakade muffins. Sen satt vi på balkongen och åt muffins och spelade massa kort. Vi hade jätteroligt. Sen på kvällen kom Claudia hit. Vi satte oss också på balkongen, med tända ljus, var sin kopp te och massa godis. Länge satt vi där och pratade om allting och skrattade och hade jättemysigt! ♥




Maja och Lovisa



Claudia och Maja, mys på balkongen <3

Lördag

Lovisa är här, hon och Maja bakar chokladmuffins nu. Ska smaka på dom sen haha. Vi tänkte kanske gå och sätta oss på en filt i slottsskogen men jag vet inte.
Stephanie och jag vill hitta på något med jag vet inte vad. Hon vill att jag kommer till henne och jag vill att hon kommer hit. Hm, får se hur det blir med det.
Imorn ska jag träffa Lovisa, alltså den andra Lovisa. Det ska bli kul.

Jag äter godis, och nu har jag ätit godis tre dagar i rad. Det är inte bra. Jag ska ju sluta med det. Nästa vecka börjar nyttigheten haha.

Men nu ska jag nog gå ner till Maja och Lovisa och se om muffinsarna är klara

Puss hejdå


Äntligen fredag

Första veckan är avklarad. Nu återstår ett tiotal till innan det blir lov o.s.v.

Nathalie är här. Vi har myst hela kvällen, kollat på film och ätit godis. Och pratat, det har vi gjort. Imorn ska jag äntligen få sova ut, men inte för länge. Har bestämt att jag måste upp innan 11 i alla fall, äta en god frukost på balkongen (om det är fint väder). Jag måste träffa Lovisa i morn också <3 Har inte träffat henne på evigheter, och så skulle jag förmodligen träffa Stephanie.
Idag har jag vart duktig. Jag slutade skolan halv 11 och istället för att åka hem och sova så åkte jag till stan, köpte kollegieblock och pennfodral. Duktig jag är som köper nödvändiga saker tycker jag. Och jag har bestämtm ig att jag ska inte mer köpa något som inte är nödvändigt. Eller kanske någonting, men jag skulle spara så mycket pengar om jag bara köpte det jag behövde.

Nu ska jag sova, somnar snart på tangentbordet.

Godnatt



Det här är vi <3


Gick i sömnen

I natt gick jag i sömnen, och jag kommer nu efter hand ihåg lite av det. Min kusin sov hos mig och hon fick sova på en smal madrass på golvet. Vi lottade och jag fick sova i min mjuka sköna, ganska stora säng.
På natten vaknar jag av att det är jättetrångt och min kusin ligger bredvid mig, och då inser jag att jag ligger på den jättesmala madrassen bredvid Elise (min kusin). Det var trångt och jag fattade inte riktigt så jag låg kvar, tänkte att det var någon dröm eller nåt. Sen vaknade Elise och började skratta och frågade "Är du vaken?" och jag kom inte ihåg vad jag svarade, men tydligen sa jag ja. Jag minns bara att jag vaknade till haha. Idag berätta Elise att hon vaknade upp och kände att jag låg bredvid henne, men hon trodde hon drömde, sen kollade hon i min säng, eller kanske drömde att hon gjorde och då låg jag där och lite senare vaknade hon igen och märkte att jag låg bredvid henne, det var då hon hade vaknat och frågar "Är du vaken?" och då hade jag sagt "Ja" och så sa hon "Varför ligger du där?" och då sa jag "Jag vet inte". Och det är så läskigt att jag inte kommer ihåg det, eller jag kommer ihåg lite, men inte vad jag sa och sånt. Haha, men roligt är det nu efteråt.
Idag hade vi bara en lektion och slutade därför klockan nio, jag och Stephanie åkte hem och sov. På kvällen satt jag och Maja uppe på balkongen, drack te, åt nötter, pratde och spela massa kort. Det var jättemysigt. Sen kom Elise en liten stund också, och vi pratade och skrattade om natten.
Jag och Maja började asgarva massa gånger också som till exempel när jag hittade ett löv och skulle släng det på Maja. Det var meningen att jag skulle säga att det var något läskigt som "Ah en spindel" fast det jag fick fram var "Akta, en fiskmås". Hahahaha <3
Nu har jag och Maja precis kollat på en film, Lockbetet hette den, den var bra.
Imorn ska jag och Maja kanske ha grillkväll med tjejerna, men jag får se. Det skulle vara mysigt att bara titta på film också, eller kanske gå på bio.

Nu ska jag nog sova, för imorn börjar jag tidigt, men slutar 10.25! Det är jag glad över! Nästa vecka börjar allvaret och då har vi alla lektioner som står på schemat :/ Men men, så är det. Det mesta är ju musik så det är ju bra :)

Fast först kommer lite mysiga bilder från idag.



     



 


Godnatt

För en gång skull ska jag lägga mig ganska tidigt. eller det är ju egentligen inte så tidigt, men för mig är det det . GODNATT

Sova

Jag somnade visst, men är så himla trött ju.
Jag gillar att sova, det är skönt.
Jag gillar att drömma, att ibland får bestämma själv vad jag ska göra i drömmarna, liksom styra dom.
Jag gillar att mina drömmar är som en film.
Det är bara så roligt.
Jag älskar att drömma!



Don't you be wasting all your money on syrap and honey

Sitter och lyssnar på Duffy. Hon är bra, älskar hennes röst. Jag tycker att hon och min kompis Claudia sjunger på samma sätt och det är skitsnyggt!

Hejdå



Saknar

Det känns så nära, men ändå så långt bort.
Det gick så fort, men vi var där en evighet
Och jag saknar det sjukt mycket




skola

Lite skönt nu i början av skolan när vi ännu inte har alla lektioner vi egentligen ska ha. Idag i skolan skulle vi ha svenska och jag upptäckte att en inte så nära vän till familjen var min svenskalärare. Jag kände igen henne från början, men jag kom inte på vad. Så jag var tvungen att fråga, men hon kom ihåg mig jätteväl. Det var lite pinsamt.
Sen samlades teater och musik- 2:orna och 3:orna ihop sig för att öva på "Välkomms-sången" som vi en kvart senare skulle sjunga för de nya ettorna. Det var roligt.
Igår var Lovisa här. Vi såg en helt underbar film. P.S I Love you. Jättebra var den, och senare på kvällen såg jag och Maja på Sex and the city- filmen. Den var också sjukt bra. Jag somnade två i går och har bara sovit 4, 5 timmar. Är skittrött. Egetnligen skulle jag vilja följa med Maja och Claudia till dansforum för det är provapå-vecka, men jag orkar verkligen inte. Somnar vilken sekund som helst.
Jaja, nu ska jag nog ta och titta på en annan film, kanske köpa lite choklad XD

Puss

Första skoldagen

Idag, eller man kanske ska säga igår eftersom klockan är över tolv, så började jag skolan, vilket känns helt okej. Vi har jobbigt schema, slutar halv 5 tre dagar, men det är nog bara den här terminen, sen blir det lättare på vårterminen. Det var roligt att träffa alla igen och jag insåg att jag hade saknat vissa jag inte trodde jag hade saknat.
Efter skolan åkte jag och Stephanie hem till mig, åt melon och la oss på balkongen i solen och hade jättemysigt. Jag hoppas verkligen att sommarn är påväg tillbaka. Idag var det jättevarmt!
Sen gick Stephanie, och då började jag och Maja baka muffins. Jag bakade mina, Majas och Nattas kladdiga muffins och Maja bakade citronmuffins med glasyr och strössel på. det var mumsigt. sen kom Claudia hit, vi bokade balett, åt muffins och kollade på film: "Freedom Writers". Den bästa film jag någonsin sett kan jag ju bara säga! Så himla bra var den, och jag grät och den var så bra! Skulle kunna se den hur många gånger som helst.
Vi har ingen musik på hela veckan så det kommer bli ett ganska tomt schema, och individuella val har vi inte heller så vi kommer sluta tidigt, vilket är skönt för i morn ska jag träffa Lovisa min älskling <3
Imorn kommer vi också få träffa en utbytesstudent från Tyskland som ska vara i våran klass hela året tror jag. Hoppas han är snygg, för annars vet jag inte vad. Vi behöver killar till klassen. Vi är typ 25 tjejer och bara 3 killar, haha.

Nä, nu ska jag sluta skriva. Vi hörs. Pusspuss




Stephanie steker



Goda



Filmtajm



Himla bra asså

sista dagen

imorgon börjar skolan. Jag vet inte riktigt vad jag känner för det. Men trist är det i alla fall att det är var sista dagen på sommarlovet. Jag har haft en underbart rolig sommar och träffat så underbara människor och gjort så fruktansvärt underbara saker! Fast det har ju gått så himla fort. Förstår inte att det kan gå så fort.
Det känns nästan som om jag inte har haft något sommarlov alls.

Bra på sommarlovet:

JERSEY
Paris
Eggby (landet)
Mitt födelsedagskalas
Skolavslutningen, på Saltholmen
När jag och Stephanie försökte komma på vad Tommy Körberg hette
Greveholmmaraton med Stephanie och Lovisa
och massa mer

Dåligt på sommarlovet:

Vädret de senaste veckorna
Att det gick så fort
Hm, det var nog allt dåligt

Jag har iallfall haft en jättebra sommar.
Imorgon kommer Claudia hit och jag, Maja och Claudia ska boka dans. Vi ska börja balett. Inte för att jag tror att det är så jättekul, men det är ju grunden för alla danser och jag tänkte att om jag dansar balett lite först och lär mig grunderna så kan jag dansa något annat sen. Sen vill jag nämligen dansa morden dans, kanske break dance, hip hop. Ja det fins så många olika jag skulle vilja dansa. Men just nu blir det balett! Ser fram emot det.

Nu måste jag sova så jag orkar gå upp 7 i morn. Shit, kommer det att gå?

Puss godnatt <3

Sommar?

Jag borde egentligen sova nu, för jag måste vänja mig vid att gå upp tidigt å grejer eftersom jag börjar skolan på måndag. Åh jag orkar verkligen inte det.
Stephanie är här, vi ska snart kolla på film tror jag.

Är sommaren tillbaka? Idag var det ju typ 27 grader i solen, i vilket fall här i Göteborg. Åh så skönt. Jag satt ute på balkongen hela dagen och njöt. Man vet ju inte hur många dagar det blir så här varmt. Jag hoppas det blir så i morn med. Ska nog köpa lite skolgrejer imorn också, som t.ex block, pennor, pennfodral m.m.

Jag, Maja och Claudia ska förmodligen börja dansa modern dans. Jag vet inte riktigt vad jag känner för det. Jag vill bli vig och det är en vig dans så det är ju bra, och så är det så himla vackert. Men frågan är om det är kul.

Jaja, nu ska jag i alla fall kolla på någon film. Pusspuss

Sista helgen på sommarlovet

Sista helgen på sommarlovet, kan det bli tråkigare. Och här sitter jag vid en dator och har inte gått ut på hela dagen, varför frågar jag mig själv?! Jag vet inte. Jag borde göra något jättekul nu innan skolan börjar, vilket är på måndag. Klockan är snart nio. Jag orkar inte göra något. Faktiskt. Skitsamma känner jag  bara nu, jag vaknade 12 i morse och redan då kände jag att hela min dag var borta. Imorn ska jag upp tidigt och göra något. Hoppas verkligen att det kan bli mer sol, men hösten börjar närma sig märker man.
Jag vill resa. Jag har inga pengar till det men jag vill resa. På höstlovet ska förmodligen jag, Lovisa och Stephanie åka till Spanien. Jag hoppas verkligen att det blir av!
Nu ska jag kolla på film. Sista fredagen innan skolan. Trist.

Greveholm

åh, vad jag vill se det nu. Bara gosa i min säng och kolla på "mysteriet på greveholm". Men alla avsnitt finns på min kompis dator som jag har här hemma hos mig, men man behöver lösenord för att logga in och jag kan inte lösenordet och min kompis Stephanie svarar inte när jag skickar sms till henne, för hon är på gymnastikläger, men nu borde hon sova och ha sett sms:et. aah, jag blir galen.
Jag orkar inte sova. Desperate Housewives kanske? Fast Greveholm vill jag se, fast det finns inte så mycket att göra.
Ska kolla vad jag har för filmer.

PUSS

Torsdag

Då.
Nu.
Sen.

Igår.
Idag.
Imorgon.

Tiden.
Går fort.
För fort, men ändå inte. Jag vill att tiden ska gå fort, men jag vill ändå att tiden ska gå långsamt.
Tiden går fort när man har roligt. Jag vill att det ska gå långsamt. När man har roligt vill man ju ha det länge, inte kort.
Jag önskar att det fanns typ en fjärrkontroll eller något så man kunde spola tillbaka tiden och vara med om samma underbara saker som man en gång var med om. Bara välja olika tillfällen som var roliga. Eller kanske bara spola fram om man vill slippa något eller längtar till något. Fast nej, inte om man längtar till något. Längtan är en bra sak, och om man längtar så ska man få längta tills det man väntar på kommer.

Två år kvar på gymnasiet. Det låter långt. Fast det kommer att gå så fort, med tanke på hur fort ettan gick. Jag vill egentligen inte att det ska gå så fort. Jag älskar min klass. Vad ska jag göra sen? Vad ska jag göra när jag inte har någon skola att gå till? Jag orkar inte tänka.

Jag ska dricka chai-te. Det påminner mig om julen. Jag saknar julen. Längtar faktiskt lite till vintern. Men jag vill ha sommar, värme och sol! Jag vill sitta inne med en tänd brasa och dricka chai-te. Jag vill steka på stranden och äta glass. Jag vill göra en snöängel i den nya snön. Jag vill kunna gå ut utan tjocktröja utan att frysa. Jag vill vara ute och frysa, och sedan komma in och krypa ner under täcket. Jag vill bada i havet, svalka mig för att det är så varmt ute. Jag vill dricka chai-te och kolla på Kalle Anka. Jag vill gå barfota i sanden för att den är så varm. Jag vill sitta i mitt rum med tända ljus och lyssna på julmusik. Jag vill sitta i slottsskogen på en filt och sola.
Men just nu vill jag bara dricka chai-te och sitta på balkongen och det ska jag gå och göra nu.

Puss och kram



Seg tisdag

Har haft världens segaste dag idag. Känns ganska tråkigt faktiskt, men ikväll blir det "So you think you can dance" och kanske någon film. Hela dagen har jag bara suttit vid tv:en och datorn. Åh, varför detta väder då? Ananrs kunde man bara vart ute, nu går det inte. Klart det går, men det är ju kallt, eller kallt och kallt. Kallt för att vara sommar och så blir man deppig, i alla fall jag och då sitter jag bara inne och som sagt segar.
Imorn ska jag lämna in en cd-skiva med massa foton till fotoaffären för att framkalla dom, och sen ska jag piffa upp mitt fotoalbum och klistra in alla bilder där! Det är så roligt med fotoalbum tycker jag, speciellt när man blir äldre och vill titta tillbaka så är det mycket mysigare att titta i ett album än att krångla och gå in på datorn och titta på massa bilder. Jag älskar också att kolla på gamla fotoalbum från min mammas barndom och min mormors. Jag älskar sånt! Det är därför jag har tänkt att göra det.
Jag sitter och funderar på vad jag ska göra i veckan. Vill ändå njuta av den sista veckan innan skolan börjar. Någon dag vill jag nog ut och shoppa, har inte mycket pengar. Men det kanske är lite sommar-rea! Sen vill jag umgås med mina vänner, som jag inte kommer att ha jättemycket tid till sen när skolan börjar då allt plugg kommer och den här terminen ska jag verkligen försöka satsa på skolan. Så säger jag varje termin börjar och det blir inte riktigt så, men jag ska försöka. Sen har jag inte så kul schema heller, slutar typ halv fem tre dagar och då har ju liksom hela dagen gått.
Nog pratat för mig. Nu ska jag redigera bilderna som jag ska framkalla imorn.

Bara för sakens skull så kommer här lite bilder från när jag var liten:





Jag och Maja 1 år, midsommarafton



Maja, Emil, Jag



Maja och jag i slottsskogen på promenad

Muffinsmåndag

Muffins, en sån här regnig måndag, med Nathalie. Mysig och rolig dag! Har kollat på två filmer också, Heart Break Hotel, rolig en haha och Harry Potter and the order of phoenix. Den var också bra! Hade inte sett den innan. Jag tror att jag ska ta och börja läsa böckerna, folk säger att dom är bra. Jag började en gång på ettan, men den var så tråkig, så jag gav upp men många säger att det bara är ettan som är tråkig, så jag kanske ska börja på tvåan.
Imorse satt jag och Maja, åt frukost och kollade på 4 avsnitt från Desperate Housewives från första säsongen, Jag tröttnar aldrig. Det är ju så himla bra! Älskar det.
Iallafall, tillbaka till muffinsarna, dom var jättegoda. De godaste muffinsarna jag någonsin gjort faktiskt. Ni kan hitta receptet på dagensmuffins.com tror jag, fast vi improviserade lite också och la i massa extra chokladbitar. Men nästa gång kör jag nog på mörk choklad, det blir nog godare.
Om en vecka börjar jag skolan. Hur känns det? Hm, jag vet inte. Roligt på ett sätt, men tråkigt med. Fast det känns lika bra att börja, för jag har ändå inte så mycket att göra. Skulle vilja åka tillbaka til Jersey, men det kan jag bara drömma om.
Men nu ska jag sova, vill upp tidigt imorn. Innan tio ska jag försöka. Det var veckor sen jag gick upp så tidigt.



Puss godnatt


Kräftskiva

Igår åkte jag, Stephanie och Maja till Brännö, för vi skulle på kräftskiva. Det var jättemysigt och gott, men kallt att sitta ute. Vad är det för Sverige egentligen? Vad är det för sommar? Jag vill ha sol ju!
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tänkte ringa Nathalie och höra om hon vill hitta på något. Bio eller något skulle vara mysigt en sån här regnig söndag.
Här kommer lite bilder från igår.




På båten över till Brännö, Jag och Stephanie



Maja



Disa och Kajsa



Ellen, Elise och Disa



Kräftskiva

Mika

Du är stjärnan, som lyser upp vägen åt mig ♥




Jag älskar dig Mika.



 


Foton

Innan jag går och lägger mig tänkte jag lägga ut lite bilder som jag tog på landet förra veckan ♥




Maja är snygg



Första höstlövet?



Blomma



Cykel



Älskade Bessie


Lucky

En låt som är väldigt bra: Lucky av Jason Mraz och Cobie Caillat. Så skön att lyssna på. En till låt jag har haft i huvet idag är "I can't make you love me". Och den är som finast när min vän Claudia sjunger.
Jag och Maja var hemma hos Claudia idag, vi såg först "Tristan + Isolde". Den var jättebra! Sen började vi se på "Rent" men vi hann aldrig se färdigt på den. Bra låtar där med! Jag saknar musiken faktiskt. Jag saknar att spela musik. Jag vet inte varför, men jag har inte spelat så mykcet i sommar. Kanske ska ta upp min saxofon? Försöka spela lite. Jag vill bli bra! Hilda får lära mig (grym saxofonist och min vän) haha. Men hon är bra och vi har faktiskt spelat en gång tillsammans och jag tycker det lät ganska snyggt. Jag ska nog allvarligt börja spela saxofon igen.
Sen är det ju pianot, visst är det kul, men det blir långtråkigt tillslut. Jag längtar faktiskt lite till skolan börjar och spela med alla i klassen. Det är snart bara en vecka kvar, okej. Lite längre sommarlov kunde jag haft. Hoppas det sista nu blir bra av sommarn, vädret och allting!
Jag sitter och tänkter på Jersey. Allt var så bra. Långt ifrån hemma, nya människor, nya vyer och allt var så bra! Saknar det så fruktansvärt mycket och skulle gärna vilja tillbaka dit nu. Bara åka till Landvetter och ta flyget dit nu. Samla ihop alla som var där, för annars blir det inte samma grej. Det var alla människor. Jag saknar alla människor. Carro och Kajsa ♥
Nästa sommar ska jag, Maja, Carro och Kajsa åka till Cypern. Eller vi hoppas i alla fall och jag hoppas, hoppas, hoppas verkligen att det blir av! Ska spara pengar nu. Försöka spara mycket.
Nu ska jag sova, är trött. Och i morn ska jag försöka gå upp tidigt, å inte som alla andra dagar när jag gått upp 12. Det känns som om jag sover bort hela dan!

Godnatt då <3



På stranden på Jersey, grilla med er, saknar sjukt mycket. I was Lucky.




 


08.08.08

Coolt datum tycker jag i alla fall. Den 8 Agusti 2008. Solen har börjat titta fram och nu känner jag för att gå ut. Ska snart äta, men sen ska jag och Maja gå till Claudia och kolla på film, sen kanske vi går till Slottsskogen där det är Way Out West och som alla andra som inte har haft råd med biljett får vi stå utanför. Kanske kan se om man kan kommain på nåt sätt, men jag tror inte det.
Myskväll med Claudia, precis som igår får det bli då! :)

PUSS



Jag och Claudia igår <3

Mysig dag

Igår på kvällen bestämde jag mig för att åka hem till Stephanie. Jag mötte Lovisa och vi åkte dit tillsammans. Med godis, popcorn, muffins, sitter vi hela kvällen och tittar på gamla greveholm-avsnitt. Det var jättemysigt! <3 Måste göras om!
Idag vaknade jag och åkte till Claudia, och sen skulle vi fynda åp Saron (second hand-affär) men det fanns inte så snygga saker just då, så det blev inget shoppat för mig. Sen åkte jag och Claudia hemåt och tittade på Desperate Housewives och Tou don't mess with Zohan, den var inte så bra tycker jag. Men vi hade i allafall jättemysigt! :)
Nu sitter jag här och pratar med Carro på msn. Vill så gärna att Carro å Kajsa ska komma ner till Göteborg! Men det är svindyrt såg jag just. Saknar dom <3

Nu ska jag ta och titta på en film, är ganska trött.
Puss hej

Fika

Igår träffade jag Mika, som jag inte har träffat på mer än en månad. Det var sjukt mysigt. Först var jag och Maja hemma hos henne, pratade massa minnen och det var jättemysigt! Sen skulle vi gått på bio. vi stod i en låååång kö och när vi nästan var framme bestämmer vi oss för att gå och fika istället, för vi tyckte inte att bion var värd pengarna. Så vi gick till Café Vasa och påvägen dit såg jag Lovisa från spårvagnen så jag sprang av och sprang till henne, det var också kul för vi har inte heller setts på mer än en månad. när jag träffar alla igen, inser jag hur mycket jag har saknat dom <3
Det var jättemysigt iallfall med Mika. Sen åkte vi hem till mig och Maja och kollade på massa gamla videofilmer som vi gjort när vi var små. Sjukt roligt!
Snart ska jag träfa Stephanie, och kanske Lovisa. Men jag vet inte vad vi ska göra. det ösregnar ute så ute kan man ju inte vara. Men vi hittar säkert på något.

Om två veckor börjar jag skolan, tycker det ska bli rätt kul faktiskt. Eller inte själva skolan, men att träffa alla igen och se vilka alla de nya ettorna är! Jag har fått se mitt schema också och det ser inte roligt ut!

Hejdå ♥

Jersey, en underbar resa

Nu när jag har tid tänkte jag ta och berätta om min resa i Jersey.

Den 3 Juli åkte jag och Maja till Landvetter för att åka till Jersey med STS språkresor. Fast vi skulle tillbringa tre dagar i Paris också. Väl framme på flygplatsen får vi träffa alla som ska till Jersey, eller inte alla, bara dom som flög från Landvetter, sen flög det fler svenskar från Stockholm och Köpenhamn och sen var det ju danskar, norskar, finnar och italienare också.
Iallafall, vi gick på planet, flög och landade i Paris. Där fick alla "Göteborgare" bo på samma hotell. Jag hade en underbar tid i Paris, det var jättekul och jag lärde känna massa nya människor, som jag fortfarande kommer att hålla kontakten med.
Vi gjorde massa roliga saker i Paris som jag aldrig kommer glömma som t.ex Disneyland, åkte upp i Eifeltornet, shoppade på Paris gator och massa mer! Det kändes lite skönt att jag hittade lite i Paris, eftersom jag var där i vintras, haha.

På kvällen den 6 Juli tog vi en buss tillsammans med skåningarna och åkte 6 timmar hela natten till st.Malo där vi skulle ta färjan över till Jersey. Jag har aldrig mått så illa på en båt som jag gjorde då. Det bara gungade och gungade och jag mådde så dåligt, men tillslut efter 1-2 timmar kom vi fram till Jersey och där stod alla våra värdfamiljer och väntade på oss, men skyltar med våra namn på. Jag och Maja valde att inte bo i samma familj, jag vet inte riktigt varför, men det blev så.
Jag fick bo med ett äldre par, hur snälla som helst. Dom bodde på en stor gård med ett stort hus, 7 hästar, 4 katter, 2 hundar, pool och jacuzzi. Jag kan inte tänka mig något bättre. Vi var 8 svenska tjejer som bodde där tillsammans, och jag saknar dom så mycket! Vi satt alltid uppe varje kväll i köket med kakburken, nutella och glass och bara åt oss tjocka, saknar det jättemycket!
på vardagarna gick vi i en skola ca 3 timmar, för att lära oss engelska. Men jag kände inte att jag lärde mig så mycket av det. Det mesta lärde jag mig utanförskolan när jag pratade med familjen och sånt, eller jag lärde mig inte så mycket engelska. Jag lärde mig att våga prata.
Sen efter skolan brukade det var någon aktivitet som t.ex bowling, bananaboat, wavesurfing (jag lyckades ställa mig uppp 4 gånger, är skitstolt och det var jättekul!), fotboll, beachvolley, eller så kunde man åka till någon strand, gå på stan, eller bara åka hem och ligga i poolen, eller om det var dåligt väder brukade vi åka hem och kolla på film.
Vissa kvällar var det disco, men jag är inte så mycket för discon, så jag och några till brukade gå till stranden och grilla i solnedgången och det var jättemysigt båda gångerna jag gjorde det! Andra kvällar var det bio, sjukt billigt är det på Jersey, och jag såg Narnia 2 och Mamma Mia. Mamma Mia var jättebra, och hela biosalongen satt och sjöng med i varje låt och applåderade och allting. Det var jättekul!
Sen var det kväller vi bara hängde i stan, tillexempel på Liberation Square, mitt favoritställe. Det var där vi oftast möttes innan alla aktiviteter, och det var där man alltid satt och på kvällarna hängde Jerseyfolket där, vilket var kul och dom var värsta imponerade av att jag och Maja var svenska tvillingar. Dom höll på och ropa hela tiden till sina kompisar "Swedish twins, swedish twins". Haha. Vissa kvällar hade vi mysigt hemma och kollade på film, eller badade jacuzzi och jag och två till hälsade på Maja och hennes 6 rumskompisar och dom hade barbeque. Det var jättemysigt.

Staden på Jersey var jättemysig, det tog 20 minuter med buss hemifrån mig att åka dit, och 1 timme och 10 minuter att gå. Det fanns en shoppinggata, som var mysig och sen då Liberation Square, som jag saknar så otroligt mycket! Eller inte just själva square, men att sitta där med alla kompisar. Ibland kunde det bli lite strul med bussar och taxi, t.ex när jag var hemma hos Maja så kunde taxin inte komma förrän om en timme och då fick vi gå hem, vilket tog en halvtimme, men vi såg ingenting för det fanns inga gatulampor. Men vi var tre stycken så det var lite trygg iallafall. En söndag trodde jag det gick en buss hem till mig, så jag tog den. Sen hade jag kanske åkt bussen i en och en halv timme och jag kände inte igen mig, jag tänkte bara var är jag? Men jag satt kvar på bussen och den åkte in till stan igen. Min stackars lilla mobil blev en dag stulen också, och detta var några dagar innan vi skulle åka så jag hade typ 1 pund kvar. Så där stod jag, ensam i stan, jag hade inga pengar att åka taxi för, det gick inga bussar och jag hade ingen mobil att ringa på. Då såg jag en gul telefonkiosk och la i min sista pund och ringde Maja (det enda numret jag kunde utantill) och sa till henne att hon skulle ringa till min värdfamilj och säga att jag skulle komma hem sent. Jag tänker att det enda jag kunde göra var att gå. Så jag började gå, på skitdåligthumör och tårarna bara rann och jag var så irriterad. När jag komit halvvägs hör jag en röst från en bil: Lotta, Lotta! och då är det min värdmamma som är ute och kör med bilen. Jag blev jätteglad och hon räddade min dag.

Den 21 Juli skulle vi ha farwell dinner med alla från STS. Det var väl sådär mysigt. Det var tråkigt och vi gick istället till engelsmännen som satt på Liberation Square och umgicks med dom, sista kvällen liksom. Nästa dag skulle vi åka klockan 5. På förmiddan hade jag och en kompis åkt in till stan för att vara där en sista gång, och sen åkte vi hem och packade och sånt. Sen tog vi farväl av huset och djuren och blev körda till båtterminalen. Inga tårar hade kommit än, men sen när jag skulle säga hejdå till min värdmamma började bara tårarna rinna, och det slutade aldrig. Det var så pinsamt för det var typ bara jag som grät. Det tog verkligen aldrig slut, jag bara grät och grät. Sen skulle vi vänta på båten i två timmar också och jag grät fortfarande. Jag hade ju inte sagt hejdå till några kompisar än, men jag tror jag grät för att jag skulle lämna Jersey liksom och allt där borta, familjen och staden och allting. Sen när jag kommer på båten hade gråten lugnat ner sig lite och jag försökte ha lite roligt den sista tiden med kompisarna. för vi var tvugna att säga hejdå till alla som inte var "göteborgare" när vi hade gått av båten för vi skulle åka i olika bussar.
Så när vi stigit av båten i St. Malo och skulle säga hejdå till stockholmarna började jag storgråta igen, ännu mer. Jag har aldrig gråtit så mycket som jag gjorde då. Det var verkligen skithemskt och jag ville inte åka. Jag grät hela bussresan som var två timmar. sen skulle vi sova på ett vandrarhem. Gråten hade tagit slut och jag lyckades somna.

Nästa morgon fortsatte vi bussresan och skåningarna åkte faktiskt med oss så dom behövde vi inte ta farväl av än, fast väl framme i Paris, tog vi farväl av dom och det var sorgligt. Sen åkte vi alla "göteborgare" hem till Göteborg och på Landvetter sa vi hejdå till alla, men dom kommer jag ju träffa fler gånger eftersom vi bor så nära varandra. så var jag hemma!

Den här resan har varit en av de bästa sakerna som hänt i mitt liv och jag är jätteglad att jag gjorde resan. Nästan allt var bra på resan, de flesta STS ledare var jättebra, familjen och allt! Det som var dåligt var nog maten, inte så jättegod och jag levde på chips och choklad i två veckor haha, sen kunde vädret ha varit bättre. Dagen innan vi kom dit hade det varit 30 grader och sol och sen när vi kom blev det typ storm och det regnade och blev kallt. Men det var typ 5 dagar sol på de två veckor vi var där och dagen innan vi skulle åka hem blev det 30 grader igen, snacka om otur! Men vädret är inte allt. Jag hade ju skitroligt ändå!

Jag saknar allt, jag saknar familjen, square, engelsmännen, alla kompisar, staden och allting. Vill tillbaka!
Jag vill tillbaka med alla som jag var där med och bara få uppleva allt igen! Jag längtar till återträffen, men det är i oktober så det är ganska långt kvar. Men jag längtar till alla <3

Ja, det är var då min resa. Min underbara resa. Min underbara oförglömliga resa!





I Paris, på Disneyland, Frida, Maja, Kristina, Josefin.






Maja <3




På Jersey, Frida är sommarglad



Min trädgård



Sandslottstävling



Liberation Square



Jag, Carro, Kajsa <3






Grill på stranden



Maja och jag





Barbeque hos Maja



Maja och Amanda <3



Dom jag bodde med: Carro, Jag, Kajsa, Clara, Emelie, Erika, Emma, Jenny.



Jag, Carro, Kajsa





Olivia, Hanna, Helena <3



Liberation Square



Engelsmän :D

Skit

Skit också, jag hade skrivit ett jättelångt inlägg om hela min Jersey-resa, men den ville inte riktigt publiceras och allting kom bort! Fan vad arg jag blir. Jag får skriva om allt, men jag orkar inte nu. Kanske i morn. Puss

RSS 2.0