Torsdag, Fredag

Igår var jag och Stephanie och såg filmen "Mirrors". Det var den läskigaste filmen jag någonsin har sett. Jag skojar inte. Se den! Den var bra också, jag kunde inte äta godis på hela filmen för att jag var så rädd och mitt hjärta var uppe i halsen på mig haha. Men det var mysigt :)
Idag var jag ledig så jag och Stephanie åkte hem till Rebecka som hade tårtkalas. Det var också mysigt, och roligt. Speciellt när vi skulle lura Rebecka med våran present till henne. Sen var jag tvungen att åka till Frölunda Torg och se Claudia gå modevisning :D Hon är så sjukt bra!
Så nu sitter jag hemma och ska snart till Liseberg och se Håkan Hellström.


Här kommer lite bilder från veckan som varit och helgen.


Stephanie, efter bionVi äter upp Rebeckas presentäta tårtaStephanie och LinaClaudias modevisningClaudia efter modevisningenJag och Lovisa gick en promenadvackra Lovisa

Bilder från när jag och Maja var ute och fotograferade


dröm sött

Idag hade jag faktiskt tänkt mig att lägga mig i tid, men nu är snart klockan halv ett och det var ju såhär det inte skulle bli! Jag blir så trött dagen efter då. Fast det är ganksa okej imorn, för det är en kort skoldag.

Nu ska jag berätta en sak som hände idag i skolan.
Jag har Stephanies skåpnyckel på min nyckelknipsa, ifall Stephanie glömmer sina nycklar hemma eller något. Hon tänkte "Jag kan lika gärna lämna mina nycklar inne i mitt skåp, för Lotta har ändå min nyckel". Så jag öppnar Stephanies skåp och samtidigt mitt skåp, sen tar jag nycklarna och lägger ner dom i min jackficka. Sen tar jag av mig jackan och lägger in den i mitt skåp och låser hänglåset, samtidigt som Stephanie. Precis efter detta går jag och Stephanie och pratar om hur komiskt det skulle vara om jag låste in mina nycklar, för då skulle ingen komma in i något skåp av oss. Men det händer ju inte mig tänkte jag.
Vi skulle ha en musiklektion där man är i små grupper, och jag och Stephanie var i olika grupper i olika rum. Jag sitter där och känner på mina fickor. Inga nycklar. Jag stormar in där Stephanie har lektion och skriker "Stephanie! Har ud mina nycklar?". Stephanie bara gapskrattar, och jag tror att Stephanie har tagit dom för att skämta med mig och hon fortsätter bara att skratta. Men hon hade inte tagit dom. Jag hade alltså låst in mina nycklar, där Stephanies nyckel också var, och den behöver ju hon för att öppna sitt skåp för att få sina nycklar. Så jag fick springa och leta efter en vaktmästare som fick knipsa upp låset.
Jaja, så är det.

Idag var jag med Lovisa R. Vi var ute och fotograferade <3 Det var jättemysigt. Bilder kommer i morn.

Nu ska jag sova. Puss hej

Ännu en söndag

Igår hade jag myskväll med Maja och Nathalie. Vi kollade på film å sånt och skrattade. Ja jag tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Jättemysigt var det i alla fall <3
Jag har precis vart och jobbat, ska äntligen få lite pengar! Nu måste jag öva massa piano, plugga matte och lite andra saker.

Puss

Titanic

Titanic, asså jag får aldrig nog av den! Den är lika bra varje gång! Jag och Maja har suttit och gråtit ett tag nu. Den är så himla bra och så sjukt bra skådespelare. Älskar både Leonardo Dicaprio och Kate Winslet. Jag skulle kunna se den en gång till just nu.
Älskar den! <3


Afrika

Jag sitter och kollar på Top model just nu. Det är ganska roligt tycker jag. Lite tragiskt, men komiskt. Just nu ska dom till Afrika. Åh! Har alltid velat åka dit. Det verkar vara så himla fint!
Min farfar jobbar i Afrika ibland så någon gång så ska kanske jag, Maja och pappa åka dit med honom. Jag hoppas verkligen att det blir av. Det är en dröm jag har, att åka till Afrika!  Jag hoppas att den någon gång blir sann!




Fredag

Fredag är ändå en av mina favoritdagar i veckan.  Jag vet inte riktigt varför, det bara känns så.
Jag har ont i huvudet.
Jag vill titta på en gammal film, kanske "Landet för längesen" eller kanske "Robin Hood" eller något. Är sugen på en mysig dag med film och godis och mjuk soffa, tofflor, kuddar och kanske en tänd brasa? Det kanske är lite för tidigt för det.

Bara för att jag känner att hösten är här, så kommer massa bilder från hösten förra året när jag, Maja och Claudia var ute och fotade:


   

<3

"That's what friends are for"



 




Hoppas att vi ses snart igen, allihopa. Saknar er!



Sjuk

Jaha. Idag var man sjuk och det är jättefint väder ute. Jag har lust med att gå på en promenad men jag orkar inte. Hela min kropp känns som en kokt spagetti. Sov till ett idag, men är fortfarande trött och helt seg. Har lite feber också.
Det är jobbigt, men ibland slipper man det inte.
Imorn är det fredag och snart redan helg igen. Det går så fort. På ett sätt är det skönt tycker jag att det går så fort, men ändå så vill jag inte att det ska gå för fort!
Puss hej

Jersey

Jag sitter och saknar Jersey. Otroligt mycket! Jag ska tillbaka dit i sommar hade jag tänkt, kommer aldrig ha råd, men det får gå ändå.

Godnatt

Aj

I torsdags när vi sprang en mil med skolan så sträckte jag typ höften, men en gick det över så jag tänkte att det inte var något mer med det. Men idag hade vi idrott och när jag sprang knäckte det till igen och det gör skitont! Nu kan jag inte dansa heller, för jag kan inte ens lyfta benet! :(

Jag ska laga mat nu. Ikväll blir det So you think you can dance och så ska jag äta kakor, är jättesugen på det idag,

Kram


Godnatt

Jag tänkte sova nu, fast kolla på tv lite först. Kanske somna till tv:n. Om det nu går något bra på tv. Imorn blir det en helt vanlig skoldag igen. Börjar 8.20. Jag har aldrig sovmrgon vilket stör mig för det skulle vara ganska skönt i morn.

Jaja, godnatt i all fall.

When Harry met Sally

Kollade precis på den filmen med Maja. Den var jättebra och så bra skådespelare, Jag gillar Meg Ryan och alla de gamla filmerna med henne som tillexempel "When a man loves a woman" och "Änglarnas stad". Hon är bra. Och Billy Crystal är också sjukt bra, jag tycker han påminner lite om Johnny Depp faktiskt. Haha vet inte varför men jag tycker det.
Iallfall. Filmen börjar med att Sally (Meg) samåker med sin väns pojkvän Harry (Billy) till New York från Chicago. Båda kände att de ville ha en nytt liv. De lär känna varandra lite grann under den 18 timmars långa resan och sedan skiljs dom åt. Efter fem år träffas dom igen på en flygplats, de pratar lite och sedan skilj dom åt. Sen träffas de efter yttligare fem år och börjar lära känna varandra mycket mer.
Jag orkar inte berätta mer, detta var b ara början av filmen, resten får ni se själva :)

Jag tycker i alla fall att filmen var bra!




Höstdikt

Hösten
Brasan brinner
Det är mysigt varmt
Det regnar ute
Näsan är röd och kall
Röda löv faller ner på marken
Nakna träd står kvar
Glädje, skratt, mössor och vantar
Varma färger och mysiga kläder
Hösten är här
Det känns
Hösten


Måndag kväll

Jag har fett tråkigt.
Kanske ska kolla på en film snart, men jag vet inte vilken.
Ska fråga Maja (min tvillingsyster) om hon vill dricka te och kolla på film med mig.
Det kommer säkert bli desperate housewives eller något. Det är så bra! Om man är ledsen, glad, vad som helst så kan man kolla på det. Allt finns med i desperate housewives, spänning, sorg, glädje, kärlek, drama och mycket mer.
Jaja, slutbabblat för mig.



Skoldag

Idag har det varit en helt vanlig seg skoldag. Börjar med engelskalektion som känns helt onödig, liksom matte- och svenskalektionen idag. Det enda roliga i skolan idag var pianolektionen, och jag blev glad när hon sa att hon trodde att jag skulle kunna nå upp till MVG i slutet av terminen.
När jag kom hem från skolan tittade jag på cityakuten, smallville, top model och lite one tree hill. Det är det som går på tv när jag kommer och det känns så skönt att bara lägga sig i soffan och bara stirra på tv:en en liten stund.

Jag är hungrig, eller nej. Mer sugen. Inte på godis utan på någon riktigt god mat. Jag vill åka utomlands och äta utomlandsmat. Sån mat man inte brukar äta i Sverige. Jag vill bort till värme och sol! Jag tycker att sommarn kan vara lite längre. Men jag är inte jättesur att det börjar bli höst, det är ju mysigt!




Jag och min tvillingsyster


Sex and the city

Nu är jag trött. Ska sova om en stund, men först blir det Sex and the city. Det är bra tycker jag. Har fastnat lite för det efter jag såg filmen, innan hade jag typ bara sett ett helt avsnitt.
Jaja.

Godnatt

När det blåser

Jag sitter och funderar på varför min blogg heter "when it blows" som betyder "när det blåser". Egentligen vill jag att den skulle heta "when it rains". Jag vet inte riktigt varför men det lät så fint och så tänkte jag att när det regnar så skriver jag här i min blogg, och lite åt det hållet. Fast det namnet var redan upptaget så det fick bli whenitblows. Jaja. Skola imorn, orkar inte. Usch. Men så är det.

Kanske skriver senare.


Piano, sjunga, fiol, gitarr, saxofon

Det finns mycket man vill göra. Idag ska jag börja spela fiol med min moster. Jag har innan spelat 6 år, men jag har glömt allt. Är glad att det fortfarande finns en chans.
Jag ska också börja spela saxofon, men det ska jag göra själv, eller med Hilda om vi någon gång har tid. Piano och
sång har jag i skolan så det blir sjunga och spela piano mycket hemma också. Det älskar jag. Gitarr vill jag också lära mig. Jag kan en del gitarr, men inte jättemycket. Men man har ju inte tid med allt. Sen ska jag spela bas på ensemblen. Hur ska det gå? Jag vet inte ens om jag kan spela bas, ushc hjälp mig!

Nu ska jag öva balett, haha. Det lät lite roligt, men jag känner mig så klumpig när jag dansar, måste träna det.

13 september

Jag har inte skrivit på ett tag, men jag har inte orkat. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nämligen. Jag funderar på att radera den här bloggen och starta en ny blogg. Men jag vet inte, får fundera på det lite till.
Nu har verkligen hösten börjat komma, det är kallt ute och när man andas ryker det från munnen. Det luktar höst också, sådär mysigt! Och löven har börjat falla ner på marken. Jag tycker det är mysigt faktiskt! Jättemysigt, med lite regn, kalla dagar, löv på marken, och bara ha det mysigt. Men bara inte hösten blir för lång som förra året. Vintern ska börja i december tycker jag, det är då den ska börja. Snön tycker jag kan komma runt 10 december och ligga fint ända till Februari.
Idag var jag, Maja, Madde och Stephanie på stan och fikade, det var mysigt och sen åkte Madde hem till mig och Maja och vi kollade på film och hade mysigt!

Nu ska jag kolla på film.

Kram


Bilder från helgen:

  Maja och Madde  

Underbar helg

Jag har haft en jätterolig helg.
I fredags kväll kom Carro, Kajsa (från uppsala) och Helena (från stockholm) hit till Göteborg för att bo hemma hos mig och Maja. Sist jag träffade dom var när vi gråtandes sa hejdå i St.Malo. Så kul att träffa dom igen.
På kvällen satt vi uppe, pratade och skrattade <3
På lördagen, alltså igår åkte vi till Liseberg, och hade jättekul! :) Det var också första gången jag var på Liseberg i år. Men det var i alla fall jättekul. Vi åkte flum ride och kollorado massa gånger så vi blev ganska blöta haha.
Så spelade vi såklart på massa hjul, jag vann inget, men Helena vann stjärnpris på plopp. Men vi hjälpte henne att äta chokladen sen.
På kvällen åkte vi in till stan och visade runt Göteborg lite.
Idag åkte dom hem, och snart kommer dom att komma ner igen, för det kommer bli reunion-party.
Tack för en underbar helg flickor! <3



Sceniskt musikprojekt

Det är en nu kurs vi har fått nu i tvåan. Vi ska göra en slags förställning med både teater och mudik inblandat. Idag kom vi på massa idéer och sånt, och vi kom fram till att det ska handla om några som tittar på tv och sugs in i tv:en. Okej, det där lät lite tråkigt, men det är lite mer kompilcerat och jag orkar inte berätta.
Jag och Ysolina ville ta en berättelse som redan fanns, t.ex någon disneyfilm och sen göra om den och lägga in massa musik och sånt, men det verkade bara vara vi två som fastnade för det.
Och jag fick så sjukt ont i huvudet förut. Jag har aldrig haft så ont i huvuduet. Det kändes som om hela huvudet skulle sprängas. Jag var typ borta lite, för det gick så fort att åka hem. Åh usch, det var jättehemskt. Så jag gick och la mig när jag kom hem. Kunde inte dansa, vilket var synd, men sånt är livet. Man missar saker ibland.

Imorn ska jag till skolan, ha sånglektion (roligt!) och sen ska jag, Hanna och Stephanie ha redovisning om penicillinet på Naturkunskapen. Hm, undra hur det kommer att gå. Efter det ska jag nog in till stan och skaffa utökat spårvagnskort, så jag kan åka på helger och sånt. Sen måste jag hem och städa massa, eftersom tre underbara flickor ska bo hos mig och Maja hela helgen. Klockan 10 bär det av mot centralen för att möta Kajsa, Carro och Helena! :D Jippi!

Ska gå nu. Puss puss

Onsdag

Jag sitter och äter choklad, men ska nog sluta med det snart, för annars kommer jag inte orka någon mat. Och mat ska man äta!
Jag tänkte idag skicka in lite bilder till en modellargentur, inte för att jag tror att jag kan bli en modell, men som en kul grej bara.

Imorn blir det balett då igen. Jag känner mig så klumpig, men det kanske inte är så konstigt nu i början. Jag kan inte hålla balansen och så så bra, men det lär jag mig väl. Man får tänka positivt och inte ge upp.

I övermorgon kommer Kajsa, Helena och Carro :D Så kul det ska bli att träffa dom igen.

Nathalie är här nu, så nu ska jag gå ner till Maja och Nathalie och vara lite social.

Puss hej

Text

Jag försöker hitta en svensk text, dikt, låttext eller vad som helst som betyder något för mig. Jag vet att det finns många såna men bara för att jag har det i svenskaläxa och ska ha med det i morn till skolan, så kommer jag inte på någon text! Hjälp mig!

Det är ju ämnet svenska, men jag kommer bara på texter på engelska. Så typiskt. En text jag gillar väldigt mycket är låttexten "That's what friends are for". Den är så himla fin och den påminner mig speciellt om min familj, mina närmaste vänner men även min klass.

misslyckad kladdkaka

åh, vad jobbigt att kladdkakan skulle bli förstörd. Alldeles för kladdig och ful och mosad. Ska ta med den til skolan i morn, men inget kommer vilja smaka haha, fast då blir det ju mer till mig :)
Förresten är kakan till Hilda och hon gillar kladdiga saker hoppas jag. Den var god tycker jag i alla fall för jag smakade lite förut.

Nu ska jag och Maja kolla på någon film, sen ska jag sova så jag orkar gå upp i morn. Jag känner att jag börjar bli sjuk och jag hoppas verkligen inte det!

PUSS GODNATT


Skolfoto

Här kommer alla skolfoton på mig från ettan-ettan.
Fast femmans kort var så fult så det ville jag inte ha med.
Så här kommer alla kort förutom femmans.



Höst

Jaha, ska hösten börja nu då? Eller? Det är september, första september och det är höstens första månad. Jag tycker faktiskt att det har känts lite höstigt idag, kallt på morgonen, nästan så att man behöver jacka. Snälla, en månad till utan jacka. Det skulle vara så bra!

Jag skulle ha dansat idag, men jag orkade inte. Jag tar det nog på torsdag eller lördag i stället, eller nej lördag kan jag inte så det får bli torsdag. Balett alltså. Hm. Jag vet inte om jag tyckte att det var så kul själva dansen, men jag kommer bli sjukt vig och det är det jag vill. Men när jag har Claudia och Maja med mig så är allt roligt.

Jag ska baka en kaka till Hilda som hon ska få imorn. En slags förlåt-kaka kan man väl kalla det. Jag orkar inte ta upp varför det är förlåt å grejer.

Nu ska jag inte skriva mer, skriver mer sen antagligen.

Puss och kram

RSS 2.0